...kun tänään näyttelystä selvittiin hengissä!!! =) Näyttely päivä on todellakin ohi ja hengissä ollaan! Päivä sujui Nopan kanssa LOISTAVASTI, näin kun ensimmäistä näyttelyä ajatellaan. Kumpikin (vissiin minä enemmän...) sählättiin kehässä ja tuntui ettei mikään opeteltu asia ollut kohdallaan, mutta siis niin tyytyväinen fiilis jäi sekä mulle että Nopalle päivästä! Nopan arvostelu oli hyvä EH saatiin! Tavoitteenani oli saada hauska päivä Nopan kanssa ja tulos tavoite oli H, joten päivä oli mitä MAINIOIN!

Kiitos kaikille jotka jaksoivat neuvoa, opastaa, kannustaa!!! Erityis kiitos Annelle kaikesta tuesta Nopan ja muiden koirien kanssa! Ja Taijalle, tuki joukot näyttelyssä oli todella tarpeen ja kiva juttu! On kiva tutustua uusiin ihmisiin!

Huh,nyt olen aikas poikki! Jännitys yms takana, Noppakin nukkunut piiiiiitkäääään ja sikeästi! Tarvi Nopan tietysti illan suussa vielä käydä laittamassa husky lauma ojennukseen kaiken tämän rankan päivän jälkeen! Mutta niin kunnon terrierin ja talon  vahdin tulee toki tehdä!!! Sehän on itsestään selvä homma!

Ja niin tosi kiva Henna kun annoit tietoomme Nopan sisaruksia!!! Olis kiva tavata joskus! Suloinen on myös veli poika näköjään!