En ookkaan hetkeen ehtiny kirjoittaan blogiin, koska on ollu niin ihanat talviset kelit! Nyt oon sitten ehtiny kokeileen jo koirahiihtoo... ja vieläpä kaatumatta. Nauru Paikaksi valitsin turvallistakin turvallisemman maaston eli järven jään ja koiraksi Nemon jolla  vauhti ei aina päätä huimaa. Sehän olikin tosi hauskaa puuhaa kunnes moottorikelkka viiletti ohi ja Nemo keksi lähtee perään... ja sit mentiin eikä meinattu! Yllättynyt Mutta reissu suijui kaiken kaikkiaan erittäin hyvin!

No sitten toiseen juttuun... Noppa on nyt alkanut olla oma persoonallinen (=toisinaan sairaan raivostuttava ja toisinaan aivan ihana suloinen kulta mussukka!)  itsensä, onneksi!  Nopan kanssa kokeiltiin kans hiihtoo (Nopan asettamissa vauhti rajoissa) ja Noppahan innostui hommasta aivan silmittömästi! Pompalle tuli niin sanottu kisa fiilis suksien kanssa, eli "kumpis tässä nyt menee lujempaa"- juttu. Annoin alamäissä vähän tasoitusta jotta Nopalle jäis hyvä mieli asiasta. Hymy

Kuvassa Nemo ei niin aktiiviselta näytä, mutta...

Rekeiltykin ollaan järven jäällä ja se se vasta on mahtavaa hommaa! Nyt meillä on Akikin innostunut jutusta kun saa jäällä viilettää valjakolla ja tytötkin on saaneet olla reissuilla mukana! Siis koko perheen mahtava harrastus!!!! (Noppa saattais olla hyvä valjakon vauhdittaja mutta syystä tai toisesta se joutuu jäämään näiksi reissuiksi kotiin... Silmänisku )

Että tällaista tällä erää!