...pyyhkäisi vissiin koko Suomen ylitse keskiviikkona ja torstainakin vähän!!! Nopan kanssa tehtiin lumitöitä oikein urakalla parina päivänä. Noppa rakastaa sitä touhua!

Tänään oli ilma mitä upein rekeillä! Kiitos naapurin miehen joka oli tehnyt mahtavat urat moottori kelkalla juuri meidän reitille! Kiitos kiitos ja kiitos! Pitkästä aikaa oli kaikki koirat vetämässä! Nana joka on jäänyt viimeiset kolme kertaa tarhaan yksin (koska on ollut tympääntynyt veto hommiin...) lähti tänään hirmuisella innolla mukaan, jotta ei vaan jää yksin! Kaikki neljä juoksivat loistavasti! =) Siis upea harrastus kaikkiaan! Toivotaan että lumia olisi vielä edes hetken, sää kartat tosin lupaa ihan muuta... =/  No niinhän urheilijatkin kautensa lopettavat mieluiten kulta mitaliin, niin mekin sitten lopetetaan tämä talvi mahtavaan reki reissuun jos lunta ei suoda pysyväksi kauaa enää.

Nopalla alkoi tänään juoksu. Kissa parat ovat saaneet sen tuntea hiukan harmittavalla tavalla... = # Raasu parat, vielä eläke päivillään joutuvat moista kestämään, mutta onneksi osaavat kyllä pitää myös puolensa!

Toivotaan, että viikonlopun säät suosivat! Hauskaa ja kivaa viikonloppua kaikille!