... kaikke löytyy parin viimeisen viikon osalta! Tässä kun olen nyt lomatunnelmissa niin on mattoja tullut pestyä oikein urakalla! Ihana kun on kerrankin hyvissä ajoin saanut tehtyä mattopesu homman, mulla kun yleensä jää se joko osittain tai kokonaisuudessaan tekemättä... =/ Mutta nyt ryhdistäydyin! No ketään ei takuulla kiinnosta mun pyykkäilyt joten mielenkiintoisempiin asioihin...

Nopan kanssa käytiin eilen eläinlääkärikäynnillä passin haun takia. Lääkäri teki samalla perustarkastuksen, kuunteli, katsoi korvat, hampaat yms... Ja Noppa neiti vain istui tyynen rauhallisena, välittämättä koko eläinlääkäristä pätkän vertaa. Tämä kun oli itselläni eka kerta tuon riiviön kanssa eläinlääkärillä, oli ihana huomata kuinka tavattoman rauhallisesti Noppa käyttäytyi! (Näkisittepä käynnit em. paikassa haskien kanssa... =] )

1591962.jpg

Meidän mielestä oli niin hauskaa kun itse emme oo koskaan käyneet Tallinnassa, eikä muutenkaan matkustella oikestaan koskaan, ja nyt meidän perheessa vallitsee "matkakuume"... Koska meidän perheestä yksi on lähdössä Tallinnaan ens viikonloppuna. Ja sehän on meidän NOPPA! =) Hauska juttu!

No sit vielä... Kun meillä on tommoinen suurehko akvaario (ollut jo vuosia...)... Ostin eräältä tutultani sinne tässä alkukeväällä kaksi marmorirapua, lähinnä "siivous" hommiin kun pitävät pohjaa puhtaana yms. No nyt siivottiin suodatin ja mitäs sen takaa löytyykään, rapu, jolla tavattomasti munia pyrstönsä alla!?! Olen nyt sitten kurkkinut lampulla niitä ja muutama rapuvauva siellä jo menee itsekseen... Nyt ovat millin pituisia... Saas nähdä montako sataa niitä sinne sitten kaiken kaikkiaan tuleee! Ja mihin ihmeen kummaan ne kaikki laittaa?!?  =/  Piti laittaa kuva akvaariostakin, mutta empäs tiedäkään nyt missä ne kuvat luuraa... No olkoon.

Mahtava ilma ulkona! Ja Noppakin jo loukkaantunut kun istun vaan tietokoneella vaikka pitäis päästä lenkille... Laitan vielä yhden kuvan, niin tiedätte miltä Noppa näyttää tällä hetkellä tuolla sängyllä!

1591986.jpg