... on aika varsinaiselle kerronnalle! Halusin avata meille oman blogin, koska itse olen saanut hauskoja hetkiä muiden blogeja lukiessani.

Huomenna meillä on Nopan kanssa ihka ensimmäinen näyttely! =) Se on tosi kivaa ja tosi jännää samanaikaisesti! Itselläni on reilusti yli kymmenen vuotta kun olen viimeksi näyttelyissä esittänyt koiraani. Se oli silloin pieni mopsi tyttönen jonka kanssa nuorena ramppasin useita näyttelyitä neljänä eri vuotena. Se oli hauskaa ja näin jälkeenpäin ajateltuna tosi tyhmää touhua, koska mopsini Ada ei KOSKAAN pärjännyt liian pienen kokonsa vuoksi!!! Jaa nyt sanoin väärin tuon "ei koskaan", kerran Ada sai punaisen nauhan ja oli avoimen luokan ykkönen! Se johtui siitä että kilpailijoita ei ryhmässä ollut Adan lisäksi kuin yksi ja juuri viimeisillä hetkillä tämä toinen kaveri tympääntyi odottamiseen ja karkasi omistajaltaan juosten pois kehästä ja niin meidän KAUNIS ADA sai ansaitsemansa palkinnon! Mutta AINA meillä oli Adan kanssa suuremmoisen hauskaa näyttelyissä! =)

Varmasti kerron huomisesta jahkas siitä nyt ensin hengissä selvitään! Reenattu ollaan nyt viimeiset kolme viikkoa oikein urakalla, vaikka eipä se mitään vielä sano! =)