JEE JEE JEE! Viimein, monen kuukauden odottelun jälkeen pamahti posti laatikkoon odottamani pieni (...ja hemmetin kallis...) lappunen! Se oli osoitettu minulle ja lähettäjä oli Suomen kennelliitto! Hip hip hurraa! Kennelnimi oli tulla tupsahtanut postiin!

"Federation Cynologique Internationale on hyväksynyt Teille kennelnimen TUISKUHUIPUN!!!!!!!! "

Juuri se, mikä oltiin toivottukin!!!

Nimen "TUISKUHUIPPU" alkuperä: Silloin suunnitelmat oli täysin eri kuin nyt, mutta ajatus ei ole koskaan "karannut" koirien kasvattamisesta! Alkuperäinen haave oli silloin, että haski narttumme Nana astutettaisiin. Silloin haaveena oli myös kasvattaja kurssin käyminen!

Oli lämmin kesä päivä, haskit olivat olleet sinä päivänä sisällä hetken. Illalla istuimme parvekkeellamme ja katselimme tarhalle päin. Lopulta kun keskutelimme koirien kasvattamisesta ja kennel nimestä, Aki totesi että jos kennelnimi tulee niin se on Tuiskuhuipun . Perustelut siihen olivat vielä erittäin hyvät!

Eli nimi TUISKUHUIPPU sai alkunsa 22.7.2007. Asumme mäen päällä, johon jostain syystä lumen tultua tuiskuttaa enemmän kuin muuhun naapurustoon. Ja tässä naapurustossa olemme jonnin verran erikoisia koirien takia ja päässäkin osittain varmaan viiraa... Eli "huipulla tuulee" (lue:sekopäisiä), rakastamme tuiskuja, etenkin talvella lumen tullessa ja päässä liikkuu aina hassuja (lue: outuja) juttuja joten nimi TUISKUHUIPPU on just tehty meille!

No nyt sit saatiin se nimi ja suunnitelmat on täysin eri kuin silloin alkuun kun nimeä suunniteltiin...  Haaveissa olisi saada Siperianhusky pentue maailmaan jossain vaiheessa, mutta Parsonit ehkä unelmaa lähempänä tällä hetkellä! Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan!