Hauskaakin hauskempaa oli kun ensilumi tulla tupsahti meille viime viikolla ja kyllä sitä sitten tulikin oikeen urakalla!!! Täähän tiesi heti sitä, että meillä haskit pääsi hommiin. Reellä ollaan menty niin paljon kuin vaan ollaan kyetty! Edelleen se on MAHTAVAA hommaa! Toivotaan että lumet myös pysyis.

Meidän kuopuksemme Alina on nyt tänä vuonna saanut kokeilla reellä menoa. Ika on ollut siihen hommaan tarpeeksi järkevä, jotta on uskaltanut Alinan antaa reellä mennä pieniä matkoja. Luonnollisesti Alinan (8-vuotias) paino ei riitä ihan ohjaamiseen,mutta jostainhan tämä "ura" on aloitettava! Sekä Ika että Alina ovat olleet asiasta innoissaan! Tässä pari kuvaa "todisteeksi"!

2097661.jpg

Illan jo hämärtyessä valaistus oli hiukan huono, mutta minkäs teet.... Tässä siis Ika ja Alina saapuivat reissultaan, kuvassa tosin näkyy vain Ika kunnolla.

2097663.jpg

Ja tässä Alina... Takuulla saatte kuulla upeita kertomuksia Alinan ja Ikan retkistä jatkossakin!

Sitten toiseen asiaan... Eli meidän pieni Noppa poppanen lähti viime sunnuntaina Renkoon Mahottoman kenneliin Annelle odottelemaan vauvojensa syntymää. Noppa oli jo aikas tuskaisen oloinen vatsansa kanssa kotona ollessaan, joten pentuset ovat ihan odotettuja varmaankin aikas pian! Jee! Oli kiva päästä seuraamaan Nopan vatsan kasvua ja nyt viimeisellä viikolla myös tuntemaan pienten tassujen potkut masusta! Aaaiii! Noppa oli alkuraskaudessaan aikas epäilevän ja hiukan ehkä pelokkaankin oloinen vatsansa kummallisuuden takia, mutta nyt loppu vaiheessa Noppa hyvin onnellisen oloisena esitteli masuaan ja antoi koskea ja silitellä sitä. Se on sitä äidin onnea se! Toivotaan että kaikki menee hyvin! Tässä Nopan massu kuvia...

2097671.jpg

Nopan lemppari asento nyt kun vatsa on kasvanut...

2097675.jpg

Tässä tytön tyylikäs "näyttely" asento mahansa kanssa... "Kampaajalla" käyntikään ei olis ollut pahitteeksi, mutta ehtiihän sen jahkas pentu hommat on ohi!