Tarvihan se Match Showssakin oiketa pyörähtämäss kun niin lähellä kerran oli! Hyvää harjoitusta niin Nopalle kuin itsellenikin! No Noppa sai punaisen nauhan ja tuli kaiken kaikkiaan kuudenneksi ja sai herkullisia luita pussillisen, NAM!

Huippu juttuna tässä päivässä oli kuitenkin se, että meidän "koira hullu" lapsemme Alina pääsi "Lapsi ja koira-kilpailuun"! Kaikkiaan tässä luokassa oli kuusi paria. Noppa kulki Alinan kanssa erittäin hyvin! Ja niinpä tuloksena olikin se,että Alina ja Noppa VOITTIVAT koko homman!!!! JEE, HYVÄ ALINA!!!! Ja jee Noppa myös! Hankalinta Alinalle olikin koko jutussa kehästä pois tulo, koska palkintojen määrä oli "VALTAISA", ainakin pienen 7-vuotiaan kannettavaksi =) Alina sai upean punaisen ruusukkeen, Noppa sai suuren uuden vinku lelun ja 3kg säkin ruokaa... Ja mikä parasta Alina sai mahtavan onnistumisen fiiliksen ja onkin koko viikonlopun hehkuttanut asiaa! Kuulemma Noppa kulkee paljon paremmin Alinan kanssa kuin mun... Hmmm... Voipas olla mahdollistakin tuo.... =]

Hauska päivä kaikille! Vaikka ilma olikin tavattoman kylmä!

Kamera unohtui (tietysti...) kotiin, mutta laitanpas tähän kuitenkin talvella otetun kuvan Alinasta ja Nopasta metsäretkellä!

1570648.jpg