Tää talvi kun on ollu niinkun oikea talvi lumineen ja pakkasineen niin on kirjoittelu jääny vähän vähemmälle, kun on jatkuvasti jonkin sortin puuhaa! Hymy Nyt tulee sitten tällainen rykäys talven tapahtumista tähän mennessä!

Ikan kanssa oltiin laskiais tapahtumassa ja Ikalla olikin tärkeä tehtävä, eli viedä lapsia pulkalla. Etukäteen vähän mietin, että mahtaako koko hommasta tulla mitään kun meillä haskit ei niin kauheesti oo yksin tehnyt juttuja, mutta kaikki meni tosi hyvin ja Ika tykkäs touhusta ja lasten silittelyistä ja paijaamisista kovasti! Nauru Kaikki oli Ikan puolelta ihan jees, mutta kyllä oli oma kunto koetuksella kun siellä kaks tuntia lumihangessa juoksin rinksaa ja koitin epätoivoisesti pysyä Ikan vauhdissa mukana! Mulla oli joku outo ajatus siitä että mulla ois suht hyvä kunto, mutta nyt totuus paljastu...  Nolostunut No pääasia että Ikalla oli kivaa!

"Jaahas ja kukas seuraavaksi tulee kyytiin?"

"Tässä sitä mennään!"

Sitten seuraavaan juttuun. Jouduttiin jakamaan meidän tarha kahteen osaan kun meidän kikkailija Nemo ei antanut enää hetken rauhaa Ikalle ja tappeluita syntyi yhä useammin ja ne vaan paheni! Turvallisuus syistä jaettiin tarha ja nyt on elo rauhoittunut kummasti! Toisella puolella siis asustaa nuoret sällit Nemo ja Roki...

...ja toisella puolella Nana ja Ika.

Jouduttiin tekeen niin äkkiä ratkaisu että tietenkään koppia ei pariin päivään ollu pojilla, enkä tohtinut taivas alle jättää niin tein ihan ite niille katoksen! Elämäni ensimmäinen koiran koppi jonka tein ihan itse! Onneks ei satanut mitään, eikä ollu pakkasta eikä tuullut... Päättämätön

No onneksi ystävämme Antti teki pojille hienon uuden kopin! Ehkä se on vähän parempi kun mun tekemä, vai mitä luulette?!

Kyllä nyt poikien kelpaa! Terassi ja kaikki... Cool